Ceasuri sincronizate

Moba Time

Cu toții știm că timpul înseamnă bani, folosirea timpului cât mai eficient este critic pentru oricine, de asta Saratoga oferă soluția perfectă pentru gestiunea timpului la locul de muncă. Ceasurile sincronizate Mobatime cu alarme multiple programabile independent pentru anunțarea pauzelor, schimbărilor de tura sau a diverse alte evenimente pot fi instalate în hale de producție, birouri, spitale, aeroporturi, gări, porturi, șantiere sau spatii unde se desfășoară alte activității.

Exemplue de echipamente ce compun un sistem de ceasuri sincronizate:

– Receiver GPS/ antenaAntena de receptie semnal

NTP Timeservere DTS 413x

Master Clock DTS 480x

DTS 4801Comunicarea dintre master clock și device-urile sincronizate se realizează prin unul din cele 3 protocoale existente: pe cablu cu două fire (Moba Line sau impuls), Ethernet sau Wireless.

– Device-uri sincronizate (Ceasuri slave, PC, etc…)

Sistemul de ceasuri sincronizate poate fi montat pe o rază de 1.000 m și poate comanda până la 70 de ceasuri (se poate extinde distanța cu încă 1.000m si alte 70 de ceasuri utilizând un booster), pe lângă se mai pot monta sonerii care să fie programate după preferințele clientului.
Acest sistem oferă o citire clară și de la distanțe mai mari, a timpului. Diferitele modele oferă o gamă de ceasuri analogice și digitale, care pot arăta ore, minute, secunde, dată, temperatură și în funcție de mărime pot fi observate până la distanțe de 80 m (exista diferite modele de perete, de exterior, care pot fi citite și de la 400m)

DK Series
Ceas cu afisaj digital model DK Mobatime
Ceas Analog model FLEX

Ceasurile se vor conecta prin Mobaline între ele și în final la un Time Server. Ceasurile vor fi sincronizate oferind la tot personalul aceeași oră exactă, astfel își vor putea urma sarcinile după plan. Prin adăugarea unei sonerii se va putea atrage atenția tuturor asupra unei ore specifice din program.

Exemplu sistem de ceasuri sincronizate

Studiu de caz: domeniu industrial

Studiu de caz: domeniu medical

Mai multe informații:

Soluții, aplicații cu Ceasuri Sincronizate – MOBATIME