Automatizări cu Ajax

Noile produse de automatizare Ajax sunt soluția ideeală pentru reducerea costurilor de curent și de disconfort la locul de muncă.

Ajax LifeQuality este un dispozitiv de ultima generație cu tehnologie de nivel medical. Acest dispozitiv mărsoara nivelul de dioxid de carbon, umiditatea și temperatura din aer, oferind informații precise. El se poate monta oriunde, fiind și portabil. Informațiile sunt stocate și transmise pe aplicație. Scopul lui este de a asigura calitatea aerului la locul destinat, deoarce aerul are un impact mare asupra sănătății noastre, cât și asupra productivității noastre. Acesta fiind ușor de instalat și utilizat.

Pentru birourile cu o aerisire neadecvată, Ajax LifeQuality este soluția ideală. În momentul în care dispozitivul detectă o calitate redusă al aerului, acesta poate porni clicleme, sau accesa mecanismul de deschidere al geamurilor. Asigurând circularea aerului.

Ajax LightSwtich este ușor de folosit și reduce costurile la curent. Întrerupătorul inteligent poate fi accesat prin aplicație și poate fi programat la diverse ore sau în combinație cu alte dispozitive Ajax. Un exemplu des întâlnit este că după programul de lucru să se sttingă toate luminile din birou, deoarece se mai întâmplă să plece toți angajații și să uite luminile aprinse. Desigur se poate programa în momentul în care se armează alarma ca luminile să se stingă sau dacă se dezarmeze să se aprindă luminile.