B-web 93 00

KABA-B-Web-93-00
KABA B-Web 93 00

 

B-web 93 00 este un sistem de pontaj folosind tehnologii de ultimă oră. Alături de funcţia de pontaj, dispozitivul poate fi folosit opţional şi pe post de control acces, colector de date cu privire la numarul de persoane prezente la un moment-dat într-o locaţie  sau funcţii de management al timpului în diverse proiecte.

Software+ul folosit pe dispozitivele B-Client HR10 este de asemenea utilizat şi pentru terminalul B-web 93 00. De asemenea, bazele de date folosite de seriile anterioare B-Net sunt compatibile cu cele folosite de acest device.

Software-ul folosit de acest terminal poate fi actualizat gratuit în orice moment.

Împreună cu aplicaţia B-COMM Java communication software, dispozitivul oferă un concept nou şi elegant de programare, actualizare, upgrade şi analiză.

Pentru afişarea orei şi a datei curente, dispozitivul are ataşat un display grafic cu rezoluţia de 320×240 pixeli (QVGA).

Butoanele sunt capacitive, acestea fiind operate prin atingerea panoului de sticlă frontal.

Colectarea datelor se face prin intermediul unui cititor de carduri, fie printr-un scanner biometric (pe bază de amprentă) în funcţie de modelul/versiunea aparatului.

Un cititor extern (de ex. un scanner CCD) poate fi conectat opţional.

Comunicarea cu dispozitivul se face de regulă prin reţeaua Ethernet (10BASE-T/100BASE-TX); alternativ, aceasta se poate face şi prin portul RS+485 sau prin GPRS.

Opţional, terminalul poate dispune de două ieşiri (relee) şi 4 intrări digitale pentru funcţiile de control. Sunt de asemenea suportate până la 4 module de extensie.