Control acces

Saratoga este societate autorizată de IGP să ofere proiectare, instalare, punere în funcțiune și revizii periodice pentru sisteme de securitate. Unul din cele mai importante subsisteme este cel de control acces. În ziua de astăzi, controlul total asupra locului de muncă joacă un rol esențial. Autorizarea sau neautorizarea personalului în anumite perimetre cât si evidențierea persoanelor care accesează anumite spații sunt de mare importanță pentru securitatea firmei.

AC cladire

Saratoga oferă mai multe soluții, cu sistemul de control acces DORMAKABA și solutii de acces auto ELKA astfel încât să puteți să vă gestionați orice probleme legate de accesul personalului sau a mașinilor în perimetrul firmei.

Sisteme de control acces Dormakaba

Pentru oprirea accesului neautorizate în perimetre sensibile sau pentru evidențierea persoanelor ce accesează anumite spații se utilizează sisteme de control acces. Oferim sistem complete, cu control doar pentru o ușă sau cu posibilitate de legare in sistem pentru controlul unui număr de zeci chiar sute de uși, situate fizic oriunde.

Control acces personal

Cititor montat în lift pentru resticționarea accesului la anumite etaje.

Citior in lift

Pentru a permite accesul personalului în locurile securizate avem ca soluție încheietorile electrice montate la uși în combinație cu cititoarele de card și pentru verificarea timpului de intrare și plecare a personalului avem sistemele de pontaj Dormakaba. Pentru a controla accesul personalului în curți sau intrarea în clădire avem diverse soluții cu turnicheți de diferite înălțimi sau porți batante.

Charon

Pentru a asigura că parcarea dumneavoastră este folosita corespunzător, doar de clienții firmei, oferim soluția de a instala o bariera legat la un sistem de control acces, astfel încât să aveți un control asupra cine poate intra în parcare sau nu și puteți vedea și datele acelei persoane ca de exemplu data și ora la care intră sau părăsește parcarea.

ELKA
BARIERE ELKA

Aici găsiți câteva din reperele DORMAKABA utilizate:

Citioare:    9104 Kaba reader

DORMAKABA Compact reader  91 04 / 9110

Controlere:         

DORMAKABA Access manager  92 90

Pontatoare: 

DORMAKABA TA B-web 93 00

DORMAKABA Time Registration Terminal 9700

Cilindri:Cilindri Dormakaba

Cilindri digitali tip 1435 EU