Compact reader 91 04 / 9110

Noua generație de citioare compacte de la Dormakaba vine cu un design modern și în trend cu cerințele actuale de design.

Pot fi comandate în două culori cu soclu argintiu și capac alb sau negru și două forme constructive în funcție de locul unde vor fi instalate.

9104 Kaba reader
Modelul 9104

9110

Modelul 9110Aceste modele pastrează toate caracteristicile modelulului mai vechi B-net 9104 de mai jos.

B-Net® 91 04

B-Net 91 04 este un subsistem folosit în cadrul sistemelor de control acces. Este compatibil cu terminalele din seria Bedas / Bedanet 90 00.

Cititorul este protejat de o carcasa de plastic închisă ermetic, şi este conceput să reziste şi în condiţii de mediu nu foarte prietenos. Design-ul său compact permite montarea pe cadrul uşilor sau pe alte suprafeţe similare.

Sunt posibile următoarele moduri de funcţionare:

• Online, când B-Net 91 04 este conectat la un sistem control-acces de rang superior, de exemplu un manager de acces sau un terminal din seria B-Net.

• Operare independentă, fara posibilitate de control în timp real.

Subsistemul B-Net 91 04 include sistemul de identificare LEGIC contact-free. Cititorul este echipat de asemenea cu tehnologia LEGIC advant-RFID. Este posibilă atât citirea cât şi scrierea de date în sistemul LEGIC.

B-Net 91 04 dispune de un releu care poate fi folosit pentru deschiderea uşilor în zonele securizate.

De asemenea, mai este dotat şi cu un LED multi-color precum şi un beeper pentru atenţionarea atât optică dar şi vizuală a utilizatorului.