Detecție incendiu

Incendiile au întotdeauna un efect devastator, ca atare trebuie să le prevenim cu tot ce putem. O scânteie poate fi destul să se răspândească un incendiu care poate distruge totul. Cauzele pentru producerea unui incendiu pot fi diverse, un cablu deteriorat, un dispozitiv electric stricat, o țigară aruncată neglijent, un șpan căzut într-un loc greu accesibil și inflamabil, etc. Pentru protecția față de efectul distrugător al incendiilor, Saratoga asigură proiectarea și instalarea de sisteme de detecție și semnalizare incendiu.

Instalăm sistemele de detecție de la cele mai simple, convenționale cu 1 zona până la cele mai complexe, adresabile sau wireless cu sute de detectoare.

    

 

Concret se execută instalarea cablurilor necesare pentru fiecare buclă, montarea detectorilor conform planului, butoanele de alarmare de interior și după caz de exterior, a sirenelor cu sau fără flash de interior sau exterior, a indicatoarelor cu LED pentru detectorii montați în zonele fără vizibilitate, a barierelor de fum pentru zonele unde nu pot fi montați detectorii, sau a sistemelor de aspirație pentru zonele cu acces limitat.

Deoarece prin simpla instalare a sistemului treaba nu este rezolvată, vă oferim și servicii de mentenanță (verificări la intervale regulate) inclusiv testare detectori cu echipamente specializate dedicate acestui scop.