Bariere acces auto

De obicei parcările unei firme sunt concepute cu un număr fix de locuri pentru angajați și pentru vizitatori. Din păcate unele persoane se folosesc de aceste parcări pentru a-și lasă acolo mașina ocupând abuziv locurile de parcare fără a fi angajat sau vizitator. Pentru a remedia această situație, se poate instala o bariere cu control acces care permite intrarea în parcare doar a persoanelor autorizate.

Cu ajutorul unei bariere puteți controla accesul la orice intrare într-o parcare sau stradă. Fiecare persoana autorizată o să aibă accesul în perimetrul destinat și în așa fel nu se va umple parcarea cu persoane străine de locație. Având diferite tipuri de bariere  putem oferi diverse soluții conform nevoilor firmei. Exemple de modele disponibile:

Gama ELKA ES 50 – 80

ELKA cu fustă
ELKA cu fustă dublă
Barieră simplă cu braț gama INDUSTRIAL ES50 cu brat de 5m până la ES80 cu braț de 8m
Bariera ELKA LOLOSS cu braț de la 6m până la 12m
Bariere ELKA cu alimentare Solară, fixe sau mobile. Autonomie 7 zile cu 500 deschideri/zi.
Bariere seria P (parcare) articulate

Pe timpul nopții vizibilitatea scade, porțile de acces nu sunt întodeauna vizibile și se poate ajunge la accidentare. Ca atare oferim noua soluție de la Elka, corpuri de iluminare LED pentru porți. Acestea se montează la fiecare capăt oferind destulă lumină pentru a face poarta observabilă de la distanță. Luminile LED sunt ușor de instalat, consumă puțin și oferă o soluție elegenată. Ele vin în diverse culori, precum alb, roșu, verde și albastru.
Mai multe găsiți aici!