Companie

SARATOGA:  începând din 1994 o prezenţă pe piaţa de vest din România în domeniul soluţiilor informatice, oferă servicii pentru realizarea la cheie a unor sisteme IT de înaltă calitate.

Saratoga
O echipă competitivă de specialişti

Dincolo de tehnologii, de produsele şi serviciile pe  care le oferă, specialiştii firmei sunt aceia care asigură succesul companiei şi satisfacţia clienţilor.

Echipa tânără şi dinamică, este unul din punctele tari ale firmei, şi poate cel mai important, care contribuie la îndeplinirea obiectivelor şi strategiei generale. Educaţia prin training, cursuri de specialitate şi alte metode de specializare reprezintă principala garanţie pentru calitatea şi standardele înalte ale serviciilor oferite de Saratoga prin echipa de profesionişti formată de-a lungul anilor.


Misiunea noastră

Investiţie continuă în tehnologie, echipă şi calitate, să fim cei mai buni!
Succesul relaţiilor cu clienţii se bazează pe aceeaşi viziune pe termen lung, improvizaţiile fiind sortite eşecului în cadrul acestui segment de piaţă.

Prin implementarea sistemul de management al calităţii Saratoga îşi atinge principalul scop: satisfacerea exigenţelor clienţilor şi fidelizarea lor.


Obiectivele noastre

Să devenim prima opțiune pentru clienții noștri datorită efortului nostru de a deveni mai buni și prin a fi prezenți pentru ei, când au nevoie. Să fim continuu la curent cu cele mai noi tehnologii din domeniu. Să oferim un răspuns rapid la cererile din piață. Acţionăm permanent pentru îmbunătățirea procedurilor de calitate:

  • Îmbunătăţirea continuă a calităţii lucrărilor executate, uzând de tehnologii şi materiale de ultimă generaţie;
  • Satisfacerea cu promptitudine a solicitărilor clienţilor şi partenerilor în scopul demonstrării capabilităţii şi competitivităţii companiei;
  • Ridicarea nivelului satisfacţiei clientului prin tratarea lui cu multă solicitudine, promptitudine, profesionalism şi onestitateMembru