Turnicheti

Saratoga oferă o gamă variată de turnicheţi pentru control acces şi uşi securizate. Soluţiile sunt de provenienţă elveţiană, italiană, olandeză şi cehă. Aceste soluţii sunt utilizate peste tot în lume, în bănci, parcuri industriale, centre comerciale, clădiri de birouri, stadioane, aeroporturi şi nu numai.

Turnichetul este o formă de control acces care limitează accesul la o singură persoană pe rand, sau chiar interzice accesul persoanelor care nu au tipul de identificare necesar. Permite un flux controlat şi o prezenţă verificabilă a persoanelor care trec printr-un asemenea sistem. Un alt avantaj, din punctul de vedere al securităţii, este izolarea eficientă a posibilelor probleme ce pot apărea în cazul unui grup mare de persoane.

Tipuri de turnicheţi

Turnicheţi josi – Half height
Fie că este vorba despre turnicheţii tradiţionali cu 3 braţe, sau de cei motorizaţi cu panou de sticlă, soluţiile oferite de noi sunt ideale pentru restricţionarea accesului în spaţii închise (căi de acces).

TurnichetiTurnicheţii clasici cu 3 braţe oferă un flux de acces simplu şi eficient. Structura este din oţel inoxidabil. Există posibilitatea montării cititoarelor de carduri sau badge-uri. Există de asemenea şi modul “Emergency”, când braţele se rotesc în ambele direcţii sau opţional se rabatează complet.

Porţile motorizate sunt o alternativă modernă la turnicheţii clasici, având un design atrăgător şi elegant. În acelaşi timp pastrează nivelul ridicat de securitate, structura fiind din oţel inoxidabil, iar geamul din sticlă securizată. Se pot integra cititoare de carduri, badge-uri, scannere biometrice etc.

Porti motorizate

 

Turnicheţi înalţi – Full height

Turnicheţii full height sunt ideali în situaţiile unde este necesar un control rigid al accesului, de exemplu perimetrul unei instituţii sau fabrici, permiţând accesul unei singure persoane odată. Sistemul creează o obstrucţie ce nu poate fi depaşită.

 

Turnicheţii full height sunt disponibili în mai multe configuraţii. Pot fi simpli sau dubli, cu acces intr-o singură direcţie sau în ambele direcţii. De asemenea pot permite accesul persoanelor cu handicap, a bicicletelor sau a obiectelor de dimensiuni mari.

Turnichet KabaTurnicheţii sunt construiţi din materiale robuste şi de calitate înaltă, asigurând o durată de viaţă prelungită şi funcţionare chiar şi în condiţii extreme. Finisajele sunt şi ele de calitate superioară, cu suprafeţe tratate împotriva coroziunii. Componentele electronice moderne permit setarea uşoară şi în acelaşi timp comunicarea cu diferite sisteme de identificare şi semnalizare.

 

Turnichet Dublu Kaba

 

Cabine şi uşi securizate

Cabinele securizate sunt proiectate pentru cel mai înalt nivel de securitate, oferind o gamă largă de forme, dimensiuni şi caracteristici. Pe lângă faptul ca sunt blindate, sunt dotate şi cu cele mai sofisticate instrumente anti efracţie. Toate configuraţiile au un sistem de detecţie care opreşte accesul a mai mult de o persoană în acelaşi timp. Mişcarea uşilor este fie slide fie telescopică, în timp ce unele modele oferă chiar posibilitatea instalării unui rotor central în interiorul portalului.