Synology

Synology oferă echipamente NAS & IP SAN, soft pentru supraveghere video si networking.

Synology Surveillance Station

Softul de management video dezvoltat de Synology poate fi instalat pe oricare sistem NAS Synology. Setarea unui sistem de supraveghere Synology este simplă și convenabilă. Cel mai mic sistem de supraveghere ar putea include de la o cameră IP (cu cablu sau Wi-Fi), un PC și NAS-ul Synology care stochează înregistrările.

  • Dacă sunteți mereu în mișcare, puteți folosi telefonul mobil pentru a monitoriza, controla și a primi notificări.
  • Dacă doriți să conectați camerele video prin intermediul WiFi, puteți completa sistemul cu Routere Synology
  • Sistemul poate fi completat de asemena prin intermediul unui NVR Synology, în cazul în care nu se dorește un NAS
  • Un echipament Visual Station poate crea o soluție de supraveghere în timp real, care nu necesită PC.
  • Pentru sistemele de supraveghere de talie mare, recomandăm Synology Centralized Management System (CMS), un sistem care oferă o gestionare eficientă, instalare flexibilă, posibilitatea de înregistrare continuă și control proactiv, fiind conceput special pentru implementări la scară largă (multi site / multi-server , peste 5000 de camere și 300 de dispozitive NAS). 
  • Un NAS este dotat standard cu 2 licențe pentru camere IP gratuite, un NVR are 4 licențe gratuite pentru camere de supraveghere gratuite, iar restul licențelor pot fi achiziționate în pachete de 1, 4 sau 8 licențe, pentru a extinde sistemul în funcție de necesități.

Motivele pentru care recomandam acest soft de supraveghere este simplu, are o mulțime de caracteristici robuste care ușurează munca operatorilor, include mai multe variante de instalare a sistemului de supraveghere, echipamentele Synology sunt de încredere și pot crea sisteme robuste, iar împreună cu HDD-urile Synology HAT5300, aceste sisteme au o durată mare de viață și performanțe ridicate, notificările pot fi gestionate cu ușurință, pentru a fi adaptate cât mai bine nevoilor utilizatorilor.