Cablare LAN

Una din operațiile cele mai importante fără de care nici un echipament de IT nu poate funcționa este partea de pozare a cablurilor.

Fie că vorbim de o rețea de calculatoare, un sistem de alarmă, o supraveghere video, un sistem de detecție incendiu sau automatizare industrială, toate acestea necesită instalarea de cabluri aferente echipamentelor instalate.

Varietatea aplicațiilor impune utilizarea unei game largi de cabluri fie de cupru UTP/FTP/SFTP de Cat.3, Cat.5, Cat.6A, Cat.7 sau fibră optică SM sau MM, toate acestea vor fi instalate de echipele noastre ce au o experiență îndelungată și la o calitate ridicată ce ne permite oferirea de garanții extinse pînă la 25 de ani pentru sistemele de cablare fie că sunt: TE Connectivity (fost Tyco Electronics sau AMP), ADC KRONE ,  Molex , Corning sau R&M.

După finalizare, rețelele instalate se testează și certifică conform standardelor în vigoare. Testele sun realizate cu echipamente specializate de testare din gama  Fluke networks, de exemplu FLUKE DTX 1800 sau generația mai nouă FLUKE VERSIV DSX 5000.