Automatizări cu Ajax

Noile produse de automatizare Ajax sunt soluția ideală pentru reducerea costurilor de curent și disconfort la locul de muncă. Acestea se pot folosi acasă sau la serviciu pentru a îmbunătății starea de bine.

Ajax LifeQuality este un dispozitiv de ultima generație cu tehnologie de nivel medical. Acest dispozitiv măsoară nivelul de dioxid de carbon, umiditatea și temperatura din aer, oferind informații precise. El se poate monta oriunde, fiind și portabil. Informațiile sunt stocate și transmise pe aplicație când acesta este conectat din nou la HUB. Scopul lui este de a asigura calitatea aerului la locul destinat, deoarece aerul are un impact mare asupra sănătății noastre, cât și asupra productivității noastre. Dispozitivul este ușor de instalat și monitorizat.

Pentru birourile cu o aerisire neadecvată, Ajax LifeQuality este soluția ideală. În momentul în care dispozitivul detectă o calitate redusă al aerului, acesta poate porni aerul condiționat, sau accesa mecanismul de deschidere al geamurilor. Asigurând circularea aerului. Pentru a putea opera geamurile sau aerul condiționat este nevoie de releu de conectare.

Ajax LightSwtich este un întrerupător inteligent ușor de utilizat și care poate reduce costurile de curent. Datorită aplicației acest întreruptor poate să fie aprins și oprit de oriunde te-ai afla, poate fi programat ca în caz de incendiu sau efracție să se aprindă automat. Aplicația oferă și opțiunea de un timer pentru a elimina șansa de a uita lumina aprinsă, punând un timer de 10 minute va asigura că lumina se va stinge automat. La locul de muncă se pot programa ca toate luminile să se stingă după ora de plecare, la fel dacă se armează alarma sau daca dezarmezi să se aprindă.

Ajax WaterStop este dispozitivul ideal pentru a opri apa în caz de o scurgere. De multe ori atunci când este nevoie să oprim apa de la țeava, aceasta este greu de accesat, pentru a ușura accesul o puteți opri acuma din telefon. Dispozitivul se instalează la țeava de apă, unde prin ajutorul unei valve automate se poate porni sau opri apa. În cazul în care se detectează o scurgere în clădire, se poate programa ca dispozitivul să oprească apa, pentru a evita o inundație. Ajax WaterStop este util oriunde există un risc de scurgere care poate crea daune mari, ușurează evitarea unei inundație și ușurează accesul la rezervoare de apă.

Ajax Socket este o priză inteligentă accesibilă de pe telefon. Dispozitivul se instalează ușor prin simpla introducere în priza obișnuită. Prin aplicația de pe telefon puteți porni sau opri orice dispozitiv conectat la priză. Prin aplicație veți fi și informați asupra consumului de curent al dispozitivului introdus. Ajax Socket este protejat de praf, umiditate și introducerea obiectelor ascuțite de metal, precum șurubelnițe, cuțite, ace, etc. Se întâmplă de multe ori să uităm dispozitive pornite și să plecăm, pentru a evita asta, avem posibilitatea să le oprim din aplicație. Desigur putem evita și accidente precum oprirea unui fier de călcat uitat pornit sau să evităm consumul de curent degeaba pe un calculator lăsat pornit la serviciu după ce am plecat. Ajax Socket se poate folosi oriunde este nevoie, fie că este la casă sau la birou.