Audio conferinte

oly Trio C60 aduce împreună cele mai bune caracteristici din Poly Trio 8500 și Poly trio 8800 pentru performanțe la cel mai înalt nivel.

Apropie oamenii. Transmite idei mărețe. Se asigură că toate persoanele de la masă pot fi auzite datorită sunetului specific Poly. Cu ajutorul tehnologiei NoiseBlockAI discursul decurge natural, fără întreruperi. Microfoanele de expansiune înregistrează impecabil sunetul chiar și în săli mari de conferință. Este conceput pentru a fi folosit cu ușurință atât în conferințe audio dar și în videoconferințe, atunci când este însoțit de soluții video Poly.
Cel mai important este că se utilizează ușor – începeți o ședință sau alăturați-vă uneia printr-o simplă atingere de buton. Trio C60 se potrivește tuturor, integrându-se nativ cu cele mai cunoscute platforme de videoconferință, inclusiv Microsoft Teams.Include USB, Bluetooth® și conectivitate IP pentru telefoane mobileÎnlătură zgomotele de fundal care vă pot distrage lăsând vocea să fie auzită Are management complet și caracteristici analitice pentru o implementare rapidă și timp lung de funcționare.