Studiu de caz- Ajax Systems

Cu toții dorim să stim că locul nostru de muncă sau chiar propria casă este intodeauna protejată împotriva infracției. Ca atare prezentăm ca și soluție produsele Ajax, acestea oferă un sistem ușor de folosit și sigur. Produsele precum detectoare de mișcare, de fum, de inundație, de spargerea geamurilor formeaza sistemul de securitate Ajax. Acest tip de sistem de securitate este potrivit pentru oricine, de la înterprinderi mari la mici cât și pentru securizarea locuințelor. Produsele Ajax sunt ușor de instalat și folosit oferind fiecăruia siguranță fără să se complice.

Hub
Detector de inundație
Detector de mișcare cu cameră

Pentru securizarea unei locuințe am recomandat un sistem de securitate compus din produsele Ajax care în final sunt conectate la aplicație de un pot fi ușor gestionate și activate.

Pentru securizarea unui apartament am decis să instalăm următorul sistem de securizare compus din: 1 Hub, 6 detectoare de mișcare cu cameră video, 2 detectoare de fum, 2 detectoare de inundație.

Instalarea lor va urma planul stabilit cu clientul și va urmări preferințele lui. Fiecare cameră va avea un detector de mișcare cu cameră video. în bucătărie și baie se vor instala detectoarele de inundație. În bucătărie și garaj se vor instala detectoarele de fum. În sufragerie se va instala Hub-ul la care sunt conectate toate dispozitivele. Cu ajutorul unei telecomenzi se va putea înarma sistemul când părăsiți locația. Prin aplicația Ajax de pe telefon puteți monitoriza fiecare dispozitiv în sistemul vostru, puteți arma sau dezarma sistemul, primiți notificări dacă se detectează o mișcare sau un eveniment.

Detectorul de mișcare este dotat cu o cameră de supraveghere care la detectarea unei mișcări încep să filmeze și trimit pe aplicație o notificare împreuna cu imaginile video.
Detectorul de inundație vă avertizează în cazul în care a intrat în contact cu apă, si este capabil să închidă scurgerea, dacă se alege opțiunea asta