Studiu de caz – Soluții de supraveghere pentru bănci

Băncile sunt unele din cele mai atacate locații din lume, suferind atacuri de către infractori. Pentru a prevenii acest lucru unul dintre măsurile cele mai importante de protejare este sistem de securizare. Echipamentele Avigilon pot crea un perimetru complet protejat de furt și fraudă, în care bunurile, clienții și personalul să fie în siguranță.

Unele din avantajele oferite de Avigilon sunt:

  • Detecție radar
  • Management eficient al lungimii de bandă
  • Căutări rapide
  • Notificări în timp real
  • Mișcare controlată  

Pentru siguranța unei bănci recomandam următoarele produse:

AVIGILON CONTROL CENTER ACC7

Soluție de management pentru sistemele de supraveghere Avigilon.

Gama de camere de supraveghere H5-Pro

Camere de supraveghere care captează imagini detaliate, cu rezoluție excepțională de până la 10K HD, cu lățime de bandă minimizată și tehnologie High Definition Stream Management™ (HDSM) 2.0.

Camera de supraveghere H4 IR PTZ

O cameră de supraveghere Avigilon care combină zoom-ul puternic al lentilelor cu tehnologie infraroșu (IR). Oferă astfel o acoperire mare și o calitate excepțională a imaginii chiar și în zone iluminate slab.

Gama de camere de supraveghere H4 mini dome

Oferă securitatea dorită și o calitate foarte bună a imaginii într-un format discret.

Access Control Manager (ACM) System 

Funcționează împreună cu software-ul ACC™ pentru a emite alarme bazate pe acțiune și notificări astfel încât să se răspundă rapid la evenimente. 

Gama de camere de supraveghere H4 Edge Solution (ES) 

Această gamă compune o soluție de supraveghere inteligentă all-in-one care se potrivește perfect în locații aflate la distanță deoarece înregistrează video direct pe unitatea sa SSD integrată.

Analog video encoders H.264

O metodă rentabilă de a include camerele de supraveghere existente într-un sistem de supraveghere IP bazat pe rețea este convertirea fluxurilor video analogice în fluxuri digitale prin intermediul echipamentelor specializate H.264.