Studiu de caz -Axis Camera Station

Pentru a securiza o clădire recomandăm softul Axis Camera Station, pentru gestionarea și mentenanța sistemului de securizare al clădirii.

 Sistem de securizare pe clădire poate fi compus din camere de supraveghere video, control acces și detectoare de mișcare, acesta este conectat la un calculator și poate fi folosit cu ajutorul unui soft. Softul este folosit pentru a gestiona fiecare dispozitiv din sistem. Un soft de calitate oferă încredere, siguranță și un mod ușor de al folosii.

Recomandam softul Axis Camera Station pentru performanța acestuia și ușurința în al folosii. Softul este potrivit pentru o gamă mare de afaceri, precum hotele, magazine, școli, fabrici și hale de lucru, pe scurt, orice firmă care dorește să-și protejeze afacerea.

Softul este ușor de folosit si oferă o gestionare ușoara a sistemului de securizare, fiind din orice compus. Ca și exemplu avem o hală de lucru, aceasta este securizată prin camere de supraveghere, control acces, detectoare de mișcare și sirene. Aceste dispozitive compun sistemul de securizare al clădirii. Dispozitivele trimit informațiile primite către soft unde persoana responsabilă are acces întreg asupra ele. Responsabilul poate accesa dispozitivele oricând și într-un mod ușor și dacă softul pe smart phone poate accesa sistemul în totalitate și de acolo. El poate permite accesul în zone securizate prin control acces, poate depista un pericol sau ajungerea unui client sau curier prin ajutorul camerelor. . În cazul unei intervenții se pot activa sirenele sau pot să transmite mesaje de avertizare. Ca atare sistemul este la dispoziția personalului oferind control peste hală.

Axis Camera Station este cea mai bună soluție pentru gestionarea si mentenanța sistemului de securizare asupra perimetrului. Beneficiile precum accesul ușor asupra întregului sistem de supraveghere cât și ușurința în al folosii sunt doar unele din vastele beneficii al softului.